Ovelablogi avattu!

Blogin sisältö tulee olemaan mm. uutiskommentointia, oppaita, videoita, mielipiteitä, kuulumisia, ideoita, niksejä ja arvosteluita.

5.18.2010

Jupinoita ja jorinoita...

Päätimpäs aloittaa bloggaamisen jotta saan arkeen viihdykettä ja saan jakaa aatteitani ja höpinöitäni. Eli kerrompas aluksi vähän mitä tämä blogi tulee sisältämään. Ajattelin jakaa blogissa hyviä arjen niksejä säästämiseen ja hyötyyn. Uutisia linkitän blogiini ja niihin annan oman mielipiteeni. Lisäksi arvostelen uusia tai vanhoja tuotehankintojani. Oppaita lisäilen satunnaisesti kunhan niitä kerkiän kirjoittelemaan. Tässä on vähän syvennystä noihin jo aiemmin mainittuihin asioihin joita blogi tulee sisältämään (asiat löydät tuon "Ovelablogi avattu!" otsikon alta).

En oikeastaan tiedä miksi aloin kirjoittamaan blogia. Jokin siinä vaan viehättää että saan jakaa ajatuksiani, asioitani ja taitojani muulle maailmalle. Blogia päivittelen todennäköisesti pari kertaan viikossa joskus jopa useammin. Lukijoita täällä ei vielä ainakaan ole, mutta kun niitä tulee niin jättäkää kommenttia ja hyvää palautetta mikä on vialla tai mikä asia tulisi korjata. Toiveitakin voi ja saa esittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti