Ovelablogi avattu!

Blogin sisältö tulee olemaan mm. uutiskommentointia, oppaita, videoita, mielipiteitä, kuulumisia, ideoita, niksejä ja arvosteluita.

5.20.2010

Leffa arvostelu- Crank

Joo eli päätimpä tässä viikonloppuna katsoa sellaisen toimintaelokuvan kuin crank. Luulin elokuvaa aluksi kaupalliseksi hollywood paskaksi, mutta se osoittautuikin varsin hyväksi toimintaelokuvaksi vaikka en ole niiden suuri ystävä.

Elokuvassa seikkailee palkkamurhaaja chev chelios (jason stamph) . Eräänä aamuna hän herää tuskalliseen huonoon oloon ja löytää tv pöydältänsä asianmukaisella haistattelulla varustetun CD-levyn. Chev katsoo CD-levyn ja siitä löytyy syy huonoon oloon. Hänen vihollisensa on veljensä kanssa ensin kolkannut chevin ja sitten vielä ruiskuttanut häneen vaarallista kiinalaista myrkkyä. Chevillä on elinaikaa noin tunti ja hän lähteekin samanien etsimään kostoa. Chev pirauttaa lekurilleen ja selviää että saadakseen vähän lisäaikaa hänen täytyy pitää veren adrenaliini taso korkeammalla kuin normaalisti eli pulssi korkeana ja pysähtyä ei voi.

Vielä pitäisi löytää kosto ja tavata tyttöystävääkin viimeiset kerrat. Sattuu ja tapahtuu kaikenlaista kun täytyy pitää adrenaliini taso korkealla ja samalla etsiä myrkyttäjää.

Elokuva yllätti positiivisesti ja oli oikein loistavaa ajanvietettä. Tehokeinoja oli käytetty välillä vähän liikaakin mutta kyllä se tyydytti toimintaelokuvanälän. Loppuarvosanaksi antaisin tälle 8½/10 koska välillä jutut menivät vähän liikaa yli todellisuuden. Kannattaa katsoa tämä elokuva koska huono se ei ainakaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti