Ovelablogi avattu!

Blogin sisältö tulee olemaan mm. uutiskommentointia, oppaita, videoita, mielipiteitä, kuulumisia, ideoita, niksejä ja arvosteluita.

5.20.2010

Niksejä säästämiseen...

 Pulloista helppoa rahaa
Kannattaa kerätä lähellä olevat pullot kun lähdet kotiin yleisiltä paikoilta esim. koulu tai huoltsikka ja helppo
kantamis mahdollisuus on (esim pyörän kori tai reppu). Näistä pulloista kertyy viikottain muutaman euron bonus itselle yleensä 2-10€ voittoa.


Kun olet vienyt pullot kauppaan ja saat koneesta kuitin ulos mene kassalle ja ota kuitti rahana. Kun raha on kädessäsi mene uudelleen kauppaan ja osta mitä olitkin ostamassa. Ostotapahtuman jälkeen höylää plussa korttisi kassalla. Näin saat plussa bonuksia myös pullokuitin rahoista. Jos maksaisit ostokset pullokuitilla et saisi siitä bonuksia.


Säästöä käsienpesussa
Älä käytä käsienpesuun lämmintä vettä, näin säästät vesilaskussa kun tulee kädet pestyä nopeammin ja halvemmalla. Ei pitäisi olla niin nirso ettei käsiään pysty kylmällä vedellä pesemään.


Säästöä kaupassa
Voit säästää rahaa kaupassa miettimällä tarkkaan että oletko aivan varma että haluat ostaa juuri nyt tämän limsapullon tai odottaa että pääset kotiin juomaan. Jos sorrut usein heräteostoksiin tai ostelet aina kaupassa käydessäsi hetken mielenjohteesta kaikkea pientä kannattaa harkita ostopäiväkirjan kirjoittamista. Eli kirjoittaa siihen jokaisen ostetun tuotteen/päivämäärän ja hinnan. Näin saat tietää mihin raha todella menee ja mistä karsit pois.

3 kommenttia:

 1. "Älä käytä käsienpesuun lämmintä vettä, näin säästät vesilaskussa kun tulee kädet pestyä nopeammin ja halvemmalla. Ei pitäisi olla niin nirso ettei käsiään pysty kylmällä vedellä pesemään."

  Väärin. Kädet on pestävä lämpimällä vedellä, jotta ne oikeasti peseytyvät. Kylmällä vedellä peseminen on lähes sama asia kuin jättäisi kädet kookonaan pesemättä. :) Eli peskää kädet lämpimällä vedellä ja saippualla.

  VastaaPoista
 2. en tarkoittanut bakteereista huuhtomista vaan kiinteän esim lian joka on ihossa kiinni.

  VastaaPoista
 3. Lopeta suosiol blogis, tää on täyttä paskaa tosin saapahan nauraa.

  VastaaPoista