Ovelablogi avattu!

Blogin sisältö tulee olemaan mm. uutiskommentointia, oppaita, videoita, mielipiteitä, kuulumisia, ideoita, niksejä ja arvosteluita.

5.21.2010

niksejä

Ilmainen live gold aika xboxille
Voit saada ilmaista xbox360 live gold aikaa kun teet aina uuden live accountin. Uuden accountin mukana tulee kuukauden ilmainen live aika joten tekemällä uuden accountin saat kuukauden ilmaiseksi.

Verkkokauppa.com
Jos haluaa tilauksensa nopeasti verkkokauppa.comin postimyynnistä, kannattaa asettaa asiointikieleksi ruotsi, koska ne tilaukset menevät eri tyypeille ja niillä on useasti lyhyempi jono tilauksissa
[Seuraavat tempput ovat laittomia, en ota mitään vastuuta siitä miten niitä käytät, en suosittele]
Purkka-automaatti yms.
Moniin purkka-automaatteihin ja sen sellaisiin joissa kolikko veivataan koneen sisään ja luukusta tulee leluja tai purkkaa sopii ulkomaalaiset kolikot. Ota vaikka 20snt ja katso ulkomaalaisista rahoista mitkä ovat samankokoisia ja eikun kauppaan. Tai kääri 5snt kolikon ympärille kuittia vähäsen ja tunge koneeseen.

Todella halpaa energiajuomaa!

1. Menet kauppaan, josta otat mukaasi Teho- Poretabletteja.
2. Laitat poretablettipaketin irtokarkkipussiin.
3. Laitat karkkeja päälle.

Pussiin voi aina laittaa myös muuta pientä esim tikkarin tai suklaapatukan mikäli se tulee halvemmaksi kuin ostaa sillä hinalla kuin se myydään. Ei kuitenkaan kannata vetää juttua yli sillä kiinnijäämisen riski on olemassa.

Näin saat pitsan ilmaiseksi.

1) Ensin soita pitzeriaan ja tilaa pizza puhelun aikana repeile itseksesi, jotta kuulostaisi pennulta.

2) Kun pizza lähetti tulee ja kysyy onko tänne tilattu pizza esita hämmentynyttä ja vastaa että ei.Luultavasti kysyy haluatko pizzaa sano kyllä toimii aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti