Ovelablogi avattu!

Blogin sisältö tulee olemaan mm. uutiskommentointia, oppaita, videoita, mielipiteitä, kuulumisia, ideoita, niksejä ja arvosteluita.

5.19.2010

Oho! Blogilleni on tullut jo hurjasti vierailijoita mikä on hieno asia. Tämä on tosin varmaan vain alkuryntäystä joten en vielä täysin siemauksin riemastu. Tässä varmaan lähitulevaisuudessa kirjoitan pienen arvostelun parista leffasta ja porsaanreikiä ja niksejä lisään kunhan niitä jaksaisi kirjoittaa. Sitten mieleeni juolahti idea että voisi tehdä listan hauskoista tai hyödyllisistä nettisivuista. Minulla on tiedossa muutamia kivoja ja hyödyllisiä nettisivuja joten niistä tene sitten listan tänne jossakin vaiheessa. Vielä täsmennyksenä noihin nikseihin/vinkkeihin, että ne tulevat koskemaan mm. säästämistä ja arjen hyötyjä.

Leffa-arvostelua tulee lähipäivinä ainakin jostakin näistä elokuvista: snatch, hyvä toimintaleffa yksi suosikeistani, requiem for a dream kertoo mm. siitä miten käy jos vetää liikaa huumeita ja sekoaa, crank, hyvä toimintaelokuva jossa sattuu ja tapahtuu paljon. Jostakin noista ainakin kirjottelen lähipäivinä.

1 kommentti:

  1. Borgata: Gaming Archives - Dr.MCD
    Borgata, a division of Caesars Entertainment Corp., 사천 출장마사지 is looking to offer its customers new 경상남도 출장마사지 and improved operating 평택 출장샵 options. Borgata 하남 출장샵 Casino Resort 남원 출장마사지 offers

    VastaaPoista